info@hondentrimsalondribbelin.nl

Welkom

Harry
IMG_7796

Welkom bij hondentrimsalon “Dribbel In” Het beste adres voor uw lieveling! Gevestigd in Gorinchem regio”s: Arkel, Zederik, Vuren, Dalem, Schelluinen, Leerdam, Heukelum, Spijk, Hoornaar, Sleeuwijk, Werkendam, Giessenlanden, Sliedrecht…,

Als een hond kon praten dan zou hij u zeker vertellen over hoe hij verzorgd zou willen worden.Echter kan hij dit nu eenmaal niet dus vertellen wij u graag in onze vakkundige honden trimsalon wat voor uw hond de juiste manier van vacht verzorgen is! Ieder ras is anders elke vacht is anders, ook niet iedere eigenaar kamt en borstelt de hond zoals het zou moeten! Wij adviseren u dan ook om zo vroeg mogelijk een afspraak te maken in onze salon met uw nieuwe pup omdat we dan de hond van pup af aan op een uiterst vriendelijke manier al kunnen laten wennen aan zijn toekomstige vachtverzorging!

Salon “Dribbel In” is (al 28 jaar)!!! een gediplomeerd trimsalon als ook gediplomeerd in de kynologische kennis van de Raad van Beheer. Onze trimsalon is aangesloten bij o.a. de Brancheorganisatie voor gediplomeerde trimsalons ABHB. Wij kunnen u uitgebreid adviseren omtrent de vacht en de verzorging van uw lieveling! In onze hondentrimsalon worden de honden getrimd volgens de ras standaard en houden we rekening met uw eigen wensen. U kunt bij ons terecht voor het trimmen van alle ras en ras loze honden. Gespecialiseerd in terriërs,teckels, boomers,etc.  Wij werken uitsluitend op afspraak de tijd word dan geheel gereserveerd voor uw hond. U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren (op onze eigen parkeerplekken voor de salon). Tel:0183 660427

Wij werken met en zijn verkooppunt van o.a. Pet Silk vachtverzorgingsproducten! Wij informeren u graag over alles wat met vachtverzorging te maken heeft! shamphoo’s, Lotions, Sprays,Parfums,voor alle huid en vachttypen!

Naast de vacht hebben ook de oren nagels en tanden aandacht nodig, uiteraard besteden wij ook hier aandacht aan en legen wij de anaal kliertjes indien nodig. In onze trimsalon kunnen wij u meer vertellen over de conditie van de vacht van uw hond.  Wij werken met hoogwaardige vachtverzorgingsproducten die geheel afgestemd zijn voor de huid en vacht van de hond dus o.a. een lage Ph waarde en een vriendelijke samenstelling hebben. Onze trimsalon is professioneel ingericht en gevestigd op een hondsvriendelijke ambiance, u kunt voor of na de trimbeurt een wandeling maken langs de Gorinchemse stadswallen. Op de overige pagina’s vind u meer informatie over o.a. onze diensten in de trimsalon, vachtverzorging en vindt u bij wie ben ik meer over mij als hondentrimster. U vindt op elke pagina  leuke foto’s !

Hondentrimsalon “Dribbel In”  is een ware wellness voor uw lieveling!     Pssst: Je vindt ons ook op FB!

IMG_3521