info@hondentrimsalondribbelin.nl

Welkom

Harry
IMG_1352

Welkom bij hondentrimsalon “Dribbel In” Het beste adres voor uw lieveling! Gevestigd in Gorinchem regio”s: Arkel, Zederik, Vuren, Dalem, Schelluinen, Leerdam, Heukelum, Spijk, Hoornaar, Sleeuwijk, Werkendam, Giessenlanden, Sliedrecht…,

Wist u dat uw hond graag bij honden trimsalon “Dribbel In” naar binnen dribbelt?

Als een hond kon praten dan zou hij u zeker vertellen over hoe hij verzorgd zou willen worden echter kan hij dit nu eenmaal niet dus vertellen wij u graag in onze vakkundige honden trimsalon wat voor uw hond de juiste manier van vacht verzorgen is! Ieder ras is anders, elke vacht is anders, ook niet iedere eigenaar kamt en borstelt de hond zoals het zou moeten! Wij adviseren u dan ook om zo vroeg mogelijk een afspraak te maken in onze trimsalon met uw nieuwe pup, omdat we dan de hond van pup af aan op een uiterst vriendelijke manier al kunnen laten wennen aan zijn toekomstige vachtverzorging.

Salon “Dribbel In”is een vooraanstaande professionele allround  hondentrimsalon. Onze kennis berust op ervaring en vakmanschap (27 jaar)!  Wij kunnen u uitgebreid adviseren omtrent de vacht en de verzorging van uw lieveling! Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in Terriërs, Teckels, Schnauzers,  Bassets, Maltezers, Boomers, Doodles, etc.U kunt bij ons terecht voor het trimmen van alle ras en rasloze honden.

“Dribbel In” is een rijks-gediplomeerde salon als ook gediplomeerd in de kynologische kennis van de Raad van Beheer. Onze trimsalon is aangesloten bij de Brancheorganisatie voor gediplomeerde trimsalons ABHB. In onze hondentrimsalon worden de honden getrimd volgens de ras standaard en houden wij rekening met uw eigen wensen!

Wij zijn verkooppunt van o.a. Petsilk vachtverzorgingsproducten! Hondentrimsalon  “Dribbel In”is gevestigd in Gorinchem, Wij werken uitsluitend op afspraak de tijd wordt dan geheel gereserveerd voor uw lieveling! U kunt bij ons Gratis voor de deur parkeren uiteraard alleen op afspraak! Vergeet u niet om tijdig een afspraak te maken om teleurstellingen te voorkomen! Tel: 0183-660427   

Naast de vacht hebben ook de oren nagels en tanden aandacht nodig, uiteraard besteden wij ook hier aandacht aan en legen wij de anaal kliertjes indien nodig. In onze trimsalon kunnen wij u meer vertellen over de conditie van de vacht van uw hond.  Wij werken met hoogwaardige vachtverzorgingsproducten die geheel afgestemd zijn voor de huid en vacht van de hond dus o.a. een lage Ph waarde en een vriendelijke samenstelling hebben. Onze trimsalon is professioneel ingericht en gevestigd op een hondsvriendelijke ambiance, u kunt voor of na de trimbeurt een wandeling maken langs de Gorinchemse stadswallen. Op de overige pagina’s vind u meer informatie over o.a. onze diensten in de trimsalon, vachtverzorging en vindt u bij wie ben ik meer over mij als hondentrimster. U vindt op elke pagina  leuke foto’s !

Hondentrimsalon “Dribbel In” is een ware “wellness”voor uw lieveling!

IMG_3521