De liefde voor het vak en voor de dieren staat bij mij voorop!

“Wie ben ik”

“Wie ben ik”

Met trots vertel ik u als eigenares van Hondentrimsalon “Dribbel In” graag wat meer. Mijn naam is Jolanda Engelbrecht en ik ben rijksgediplomeerd trimster als ook gediplomeerd in de kynologische kennis van de Raad van Beheer. Ik heb 29 jaar ervaring met trimmen, showen en fokken van honden. Mijn liefde begon in 1993/1994 voor het vak en gelijktijdig met de liefde voor de West Highland White Terriër (Westie). Ik heb dit ras met liefde gefokt en succesvol geshowd o.a. eigen gefokte honden hebben uitmuntende kwalificaties en kampioenstitels behaald, waaronder het Nederlands Kampioenschap, Duits kampioenschap, Belgische kampioenschap, Internationaal kampioenschap,  Luxembourg kampioenschap, Engels kampioenschap etc.

Wij zijn ontzettend trots op alle gewonnen kwalificaties en kampioenstitels

In 2011 won ik met een van mijn import honden de Golden Dog Trophy BIS (Best in Show) luik België. In 2019 werd onze Harry (Hopecharm Prins Harry) op de Crufts in Birmingham UK beste veteraan en behaalde ook vanuit de veteranenklas het RCAC. Wij zijn ontzettend trots! Onze Harry ging na 4 jaar met mij succesvol geshowd te hebben terug naar Hopecharm UK met 5 kampioenstitels!

In onze salon doen we ook showhonden.

Informeer naar de mogelijkheden voor het show klaar maken!

“Mijn vakkennis hou ik graag up to date. Ik volg al het nieuws op mijn vakgebied”

Mijn honden stonden op kaarten en kalenders en ik heb met trots mee mogen werken aan het blad Me and My Dog. Ik ben zes en half jaar oprichter en voorzitter geweest van een erkende rasvereniging. Er is dus ruim voldoende  kennis in huis om u te kunnen adviseren omtrent vachtverzorging, voeding, aanschaf, gedrag, gezondheid etc. Mijn geregistreerde kennelnaam bij de Raad van Beheer is “By Princess”. De door mij gefokte honden dragen dus deze familienaam. Later kwam de liefde ook voor de Schotse Terriër. Ook met dit ras heb ik uitmuntende kwalificaties behaald en met liefde een enkel nestje gefokt. Nu heb ik mijn hart ook verloren aan de Teckel maar daarover later meer!

Ik vind alle rassen geweldig, bijzonder en leuk!

Mijn trimsalon was gevestigd in de Hoeksche Waard onder de naam Princess Totale Vachtverzorging, (Hondentrimsalon Princess). sinds 2017 in Gorinchem hebben we gekozen voor een nieuwe naam, het is een knusse salon, en we vonden ‘Dribbel In’ heel passend. Mijn vakkennis hou ik graag up to date en volg op mijn vakgebied nog steeds alle nieuwe feiten en kennis. Ik vind alle rassen geweldig, bijzonder en leuk! In de jaren een echte allrounder dus! Sinds Januari 2023 doe ik geen grote rassen meer! Ik adviseer u graag over de juiste kam en borsteltechnieken en producten voor uw lieveling!   Ik hoop u graag te mogen begroeten in mijn salon waar met trots mijn diploma’s, ras specialisaties en kampioentitels aan de muur hangen en liefde voor het vak voorop staat!  

Bel: +31 (0)6 52 39 16 87 voor het maken van een afspraak.

Tot ziens tijdens jullie bezoek aan de salon!